Om os

Smallworld Nordic er en Value Added Reseller (VAR) af General Electric’s Smallworld Network Inventory-løsninger i Danmark, Norge og Sverige.

Vores historie

GE Smallworld Network Inventory-løsninger er tilpasset forsyning, telekom og anden vigtig infrastruktur. Smallworld Nordic tilbyder videreudvikling, konfiguration, installation, vedligeholdelse, rådgivning og træning i denne produktportefølje til vores kunder.

Vores vision er at levere løsninger, der øger vores kunders produktivitet og konkurrenceevne gennem vores ekspertise, GE’s produkter og lokale tilpasninger. Vi er omkring 20 højt kvalificerede medarbejdere i København og Oslo, og vi har arbejdet med Smallworld-porteføljen siden 1992.

De markeder, vi opererer i, er kendetegnet ved, at operatørerne har samfundskritisk infrastruktur, med krav og regulering fra myndighederne, behov for øget rentabilitet og kunder, der forventer høj kapacitet og oppetid. Dette kræver blandt andet digitalisering af information, automatisering af processer, fokus på datakvalitet og robust netværksdesign, hvilket igen kræver en relevant og tilstrækkelig løsning til netværksdokumentation.

Vi arbejder tæt og langsigtet med vores kunder, som både er nationale/nordiske operatører og regionale netværksejere, så de kan udnytte deres fulde potentiale og samtidig med at rammebetingelser og kundeadfærd ændres i stadig stigende tempo.

 

General Electric (GE) har cirka 20.000 ansatte i 80 lande. GE Digital udvikler en bred portefølje af softwareløsninger til forsynings-, telekom- og public service-udbydere, og er i dag en af ​​verdens største inden for sit domæne.

Deltag i teamet!

Vi leder altid efter nye og talentfulde kolleger, så vi opfordrer dig til at sende en åben ansøgning og CV til jobb@smallworld.no