Om os

Smallworld Nordic er en Value Added Reseller (VAR) af General Electric’s Smallworld Network Inventory-løsninger i Danmark, Norge og Sverige.

Historie og mission

GE Smallworld Network Inventory-løsninger er tilpasset forsyning, telekom og anden vigtig infrastruktur. Smallworld Nordic tilbyder videreudvikling, konfiguration, installation, vedligeholdelse, rådgivning og træning i denne produktportefølje til vores kunder.

Vores mission er at levere løsninger, der øger vores kunders produktivitet og konkurrenceevne gennem vores ekspertise, GE’s produkter og lokale tilpasninger. Vi er 25 højt kvalificerede medarbejdere i Herning, København, Oslo og Stockholm, og vi har arbejdet med Smallworld-porteføljen siden 1992.

De markeder, vi opererer i, er kendetegnet ved, at operatørerne har samfundskritisk infrastruktur, med krav og regulering fra myndighederne, behov for øget rentabilitet og kunder, der forventer høj kapacitet og oppetid. Dette kræver blandt andet digitalisering af information, automatisering af processer, høj datakvalitet og robust netværksdesign; og alt dette forudsætter en rigtig og levende netværksdokumentation.

Vi arbejder tæt og langsigtet med vores kunder, som både er nationale/nordiske operatører og regionale netværksejere, så de kan udnytte deres fulde potentiale, samtidig med at rammebetingelser og kundeadfærd ændres i stadig øgende tempo.

 

General Electric (GE) Digital udvikler en bred portefølje af softwareløsninger til forsynings-, telekom- og offentlige tjenesteudbydere, og er i dag en af ​​verdens største inden for sit domæne.

Deltag i teamet!

Vi leder altid efter nye og talentfulde kolleger, så vi opfordrer dig til at sende en åben ansøgning og CV til jobb@smallworld.no