Alex og Keld er vores nye seniorudviklere

Alex Troelsen (til venstre) og Keld Graugaard kom begge til Smallworld Nordic den 1. december som seniorudviklere og vil arbejde på vores Herning-kontor. De har bred programmeringserfaring inden for system- og applikationsudvikling, der spænder over forskellige typer industrier.

Jeg har arbejdet med udvikling af program for ressourcestyring relateret til geografiske lokationer i mit sidste job, forklarer Alex. – Smallworlds portefølje fangede min interesse, da det giver mig mulighed for at få mere specifik GIS-viden, og jeg er også meget interesseret i den agile måde at arbejde på.

Jeg vil gerne tage del i det store digitaliserings- og automatiseringspotentiale inden for netværksdokumentation, siger Keld. – Mit mål er at bidrage til at levere de rigtige løsninger, der giver merværdi for vores kunder.

I sin fritid kan Alex godt lide at tilbringe tid med sin familie, vægttræning og jagt. Keld nyder familielivet, og er en dedikeret padeltennisspiller, uden for arbejdstiden. Vi byder dem begge hjertelig velkommen til Smallworld Nordic og ser frem til at arbejde sammen.