Grundkursus i Smallmap

eTrain

eTrain – on-line uddannelse i Smallworld

Med den stadig hurtigere introduktion af ny teknologi i alle dele af virksomheden er det kritisk for netværksoperatører at indføre effektive og fleksible uddannelsesmuligheder for deres ansatte. Dette er vigtigt for at få mest muligt ud af de investeringer, der foretages i it-systemerne.

Ny funktionalitet fra nye eller eksisterende systemer bruges ikke altid af medarbejderne, hvilket igen ikke når formålet med opdateringen/funktionaliteten. Almindelig undervisning i klasseværelset kan være vanskeligt at implementere i store organisationer, eller det kan være vanskeligt at tage personale ud af den daglige drift.

Løsningen fra Smallworld Systems er et nyt eLearning-koncept, eTrain, der tilbyder kurser/træning i Smallworld-produkter på en fleksibel og brugervenlig måde.

Uddannelse kan nu gennemføres online på PC/Mac, smartphones eller tablets. Kurserne er sammensat af tekst, video, quiz og praktiske øvelser. Online uddannelse kan udføres, når medarbejderen har tid, enten individuelt eller med en gruppe.

eTrain fungerer godt som opfølgning til kursus i klasseværelse og nye og opdaterede kurser offentliggøres løbende.

Interesseret?

Send din forespørgsel til office@smallworld.no