Fokus på udvikling af vores kunder!

Tanja Rask Elbæk starter hos os i august i rollen som Customer Development Manager, hvor hun vil være rådgiver for kunderne og vil være ansvarlig for at sikre kvalitet og kundetilfredshed i implementeringen og videreudviklingen af ​​vores løsninger.

Arbejdsprocesserne for vores klienter involverer et stort antal mennesker og systemer, og Tanja bliver en del af teamet, der arbejder på implementering af forbedringsprocesser. Denne rolle skal fokusere på dyb forståelse af kundernes processer og behov, og vores evne til at oversætte dette til gennemførlige projekter, der bidrager til effektivitet og forbedring.

Tanja har arbejdet i fiberindustrien i mere end 16 år, hvor hun som manager har været ansvarlig for planlægning, udrulning og dokumentation. I de sidste 5 år har hun arbejdet med rådgivning og salg til telekom-selskaber i og uden for Norden. Hun er oprindeligt landinspektør fra Aalborg Universitet og har siden studeret organisation og økonomi, samt master i ledelse, strategi og innovation. Tanja er 50 år gammel og bor på Jyllands vestkyst.

“Jeg glæder mig meget til at samarbejde med Smallworld Nordics kunder og kolleger,” siger Tanja og tilføjer: “Det nordiske marked vokser og ændrer sig, og jeg håber, at jeg kan bidrage til gode resultater og samarbejde i en tid med forandring.”

”Vi er meget glade for, at Tanja nu har valgt at starte med os efter at have tilegnet sig en masse god erfaring i de roller, hun har haft, siden hun startede som fiberplanlægger i Smallworld hos en af ​​vores klienter,” siger daglig leder Albert Bjørnsund. “At få ind en ressource der har haft en sådan lang rejse i fiberindustrien vil supplere vores organisation, det er bestemt en forstærkning og vil være en vigtig forbindelse mellem kunderne og vores tekniske ekspertise.”

Vi byder Tanja varmt velkommen og ser frem til at få hende om bord!