Forbinder netværksdata og forretningsprocesser

CROSS Network Inventory er et markedsledende modelleringsværktøj til servicer og logiske netværk, der komplimenterer Smallworld Physical Network Inventory og lignende løsninger.

CROSS understøtter konsolidering af data fra mange netværkskilder, såsom Network Inventories, Network Management Systems og Provisioning Systems. Løsningen tilbyder også integrationer til Business Support Systems (BSS’er), for at automatisere f.eks. service leverance og opdatering processerne.

CROSS-løsningen er nu en del af Smallworld Nordics tilbud til teleselskaber og fiber-/koaksoperatører. – Vi er i øjeblikket ved at opbygge kompetence og erfaring inden for CROSS-produkterne, forklarer Øyvind Berntsen, Head of Product hos Smallworld Nordic. – Denne løsning vil passe rigtig godt til vores marked, så vi er ivrige efter at levere CROSS til både nye og eksisterende kunder!

Tilsammen giver Smallworld og CROSS et geografisk baseret ende-til-ende billede af hele netværket, på tværs af teknologier og udstyr, udtaler Radim Just, CEO hos CROSS NI. Læs mere om CROSS-løsningen her!