GEs fremste Smallworld partner i Europa i 2020!

Smallworld Nordic var GEs fremste partner i Europa til salg af nye Smallworld-licenser i 2020. Denne succes skyldes stærkt teamwork, sammen med vores kunder og GE, der involverede både tekniske og kommercielle færdigheder.

– Tillykke til Smallworld Nordic for at have opnået det højeste licenssalg af vores europæiske partnere i 2020, bifalder Damien Wall, partnerdirektør for GE Digital. – Et hårdt år for erhvervslivet, men takket være holdets intensitet sikrede I jer hele fire salgspriser for jeres fantastiske præstation i løbet af året.

– Vi har virkelig haft et godt 2020 med at sælge nye licenser, især med de danske fiberoperatører, og også inden for alle andre områder af vores forretning, konkluderer Albert Bjørnsund, COO i Smallworld Nordic. – At nå toppen af ​​ligaen i Europa er virkelig en stor præstation, også i betragtning af det faktum, at vi betjener et mindre marked end de fleste andre GE-partnere på kontinentet.

Vi arbejder nu med fuldt tryk for at 2021 skal gentage og overstige 2020-resultatet, vi er bestemt energiske og inspirerede efter sidste års succes!