Inspirerende besøg hos Norlys

I april besøgte vi Norlys i deres hovedkontor i Silkeborg, som en del af programmet ved vores første fysiske firmasamling i to et halvt år. Maibritt Fyhn Nielsen, chef for planlægning og dokumentation hos Norlys, og hendes kolleger viste os rundt i lokalerne og gav en præsentation af virksomheden.

Formålet med besøget var at lære om Norlys og forstå den rolle, vi som leverandør spiller for at få Norlys til at lykkes med at nå sine målsætninger. Som enhver netværksejer er Norlys afhængig af, at data af høj kvalitet om deres aktiver er synlige og brugbare for alle involveret i f.eks. salg, analyse, design, bygning, levering og support. Norlys præsenterede deres ambitioner, processer og projektpipeline for os og illustrerede, hvordan de arbejder for at nå deres mål og samtidig hele tiden forbedre forretningen.

Vi sigter efter at arbejde tæt sammen med vores kunder, og et besøg som dette er vigtigt for at opfylde denne vision, forklarer Tanja Rask Elbæk, administrerende direktør i Smallworld Nordic. – Vi takker Norlys for den gode modtagelse og at de deler deres tanker om, hvordan vi kan understøtte deres succes i markedet.

Resten af ​​vores samling omfattede strategisk retning og diskussioner, opstart af agile udviklingsteams, innovationsworkshop og sociale aktiviteter. Vi tog også til den jyske vestkyst for et besøg på det højteknologiske Hvide Sande Skibsværft og for at nyde den fantastiske natur.