Telekom

Komplet dokumentation af fibernet,
koaksnet og radiolinker

En komplet oversigt over netværk og udstyr, både i tekniske installationer og i periferien, er vigtig for, at operatørerne kan udføre effektiv håndtering og udvikling på et stadig mere krævende marked med pres på marginer og høje forventninger til leveringskapacitet. Smallworld Nordic tilbyder komplette dokumentationsløsninger til alle faser i hele netværkets livscyklus.

For at være konkurrencedygtige skal dagens teleoperatører have en effektiv drift, der inkluderer et fokus på datakvalitet, systemintegrationer og veldefinerede rutiner til opdatering og brug af data. Smallworld er en portefølje af dokumentationsværktøjer designet til at imødekomme disse behov, baseret på GE’s velprøvede GIS-teknologi, omfattende funktionalitet og fleksible tilpasningsmuligheder.

Smallworld bruges af en række førende teleselskaber over hele verden. I Norden bruges løsningen af ​​en række store nationale/nordiske virksomheder, såsom GlobalConnect, Telia og Telenor, og af regionale ejere af fiber- og koaxnetværk.

Smallworld understøtter processerne i hele telenetværkets livscyklus

Salg:
GE Smallworld Network Inventory understøtter salgsprocessen ved at sammenligne information om eksisterende infrastruktur med data om f.eks demografiske forhold for at give indsigt i, hvor teleoperatører vil opleve mest effekt fra deres salgsindsats.

Analyse:
Når der træffes beslutning om netudvikling, er det afgørende at have et nøjagtigt overblik over ledig kapacitet i kabler, rør, skabe og rum. Smallworld kombinerer sådan indsigt med digitale kort, adresseregistre og kundedata til effektive analyseværktøjer, der giver det rette grundlag for vurderinger af udvidelser af netværket.

Planlægning og design:
Smallworld tilbyder løsninger til netværksplanlægning og design, fra tracé layout og skabs placering, til dimensionering af rør- og kabler. Automatiske værktøjer for dokumentation af et stort antal kundeadgange bidrager til betydelige tidsbesparelser. Adgang til planer for feltinspektion og muligheder for korrektioner er afgørende i denne fase.

Udvidelse:
Smallworld er designet til at understøtte arbejdsordrer og projektleverancer gennem en komplet oversigt over det involverede udstyr og opgaver, samt fremdrift og omkostningsrapportering. Kvalitetsværktøjer hjælper med til at verificere den as-built dokumentation gennem foruddefinerede automatiske kontroller og konfliktløsning. GPS-målinger med cm-nøjagtighed kan importeres direkte fra grøften til databasen i realtid.

Levering:
Ved hjælp af Smallworlds omfattende dokumentationsløsning for logiske kredsløb kan kundeforhold opdateres, samtidig som aktiveringsordren udføres. Dette gør det muligt at opdatere Homes Connected (HC) fleksibelt og hurtigt til allerede fysisk dokumenterede Homes Passed (HP). Smallworld kan integreres med andre supportsystemer for at sikre en automatisk leveringsproces fra kundeordre til forbindelse og drift.

Drift:
Et veldokumenteret netværk er et fremragende udgangspunkt for den daglige tekniske drift af en teleoperatør, fordi alle involverede har adgang til de rigtige oplysninger og dermed kan tage de rigtige beslutninger, når hvert minut tæller. En oversigt over al kundeadgang, kernenetværk og alle noder i netværket sikrer kvalitet i det planlagte arbejde i netværket, reducerer nedetid i tilfælde af fejl og giver en oversigt over omfanget og konsekvensen af ​​hændelser. Nem adgang til data ude i marken gør det tekniske personale effektive, og dermed kan fejl rettes hurtigere. Smallworld kan integreres med driftssystemer for at understøtte et godt overblik over netværkets tilstand, driftsanalyser og information til kunder for at nævne nogle af de mange muligheder, der ligger i at kombinere data og funktionalitet på tværs af systemer.

Smallmap giver let og webbaseret adgang til netværksdata

Smallmap er ideel til brug af entreprenører, sælgere, ledelse og andre, der har brug for hurtig og nem adgang til netværks- og udstyrsinformation!

Læs mere om Smallmap her!