Mød vores dokumentationsteam!

Vi er stolte af at præsentere Jakob, Daniel og Lars Morten i “The Drawing Office”, som er vores professionelle dokumentationstjeneste, der hjælper netværksoperatører med at digitalisere deres data ind i Smallworld Network Inventory.

The Drawing Office (TDO) har for nylig dokumenteret netværk for Københavns Lufthavne (fiber), HOFOR (fjernvarme) og EnergiFyn (fiber) og fået meget gode tilbagemeldinger for deres indsigt og grundige arbejde. Hvis din virksomhed har brug for assistance til digitalisering af netværksdata, så kontakt os venligst!

Her er en kort præsentation af holdet, fra venstre mod højre i fotocollagen ovenfor:

Jakob Bannick, det nyeste medlem af holdet, er 27 år og har en bachelorgrad i energiteknologi fra Syddansk Universitet. Hans ambition er at arbejde med integration og digitalisering af el-systemer. Derudover læser Jakob til mastergrad på Danmarks Tekniske Universitet. Han er i gang med at lære Smallworld-applikationerne og er begyndt at arbejde med at dokumentere signalkabler i fjernvarmeapplikationen til HOFOR.

Daniel Falk Knudsen er 24 år og har tidligere læst datateknologi på Københavns Universitet. Han er meget interesseret i computere og teknologi, og kan godt lide at arbejde med små programmeringsprojekter som at lave bots eller computerspil. Daniel har arbejdet med Smallworld PNI i over tre år, hvor han har kørt projekter, der dokumenterer fibernetværk i Fibia, Stofa, Københavns Lufthavn og EnergiFyn.

Lars Morten Moe er 21 år og har teknisk erfaring fra sin værnepligt i Forsvaret. Han har arbejdet med Smallworld på fysisk (PNI) og logisk (LNI) niveau i to år. Lars Morten laver også programmering i Smallworld, samt demo og træning i LNI. Han er i dag projektleder for HOFORs datamigrering, og har tidligere arbejdet sammen med Norlys og Københavns Lufthavne om at dokumentere deres fibernetværk og udstyrsskabeloner.

Vi vil også gerne takke August Hyldgaard for hans vigtige bidrag, både til teamet og til vores kunder. Han arbejdede for os i flere år og er nu gået videre til en ny stilling i et andet firma. Vi ønsker August alt mulig held og lykke med sit nye job!