Netværksdokumentation i Danmark og Norge

Kan du lide at arbejde med netværksdokumentation for telecom og forsyning infrastruktur.  Har du lyst til at arbejde i et fagligt  skandinavisk team, hvor vi inspirerer og udfordrer hinanden til at blive eksperter i det, vi laver, og at udvikle  de bedste løsninger til vores kunder? Så har vi muligvis det rigtige job til dig …

Vi er en førende softwarefirma, Smallworld Nordic, der leverer forretningskritisk software til de største tele- og infrastrukturvirksomheder i Skandinavien. Vore kunder har travlt med udbygning og forandringer i deres ledningsnet og infrastruktur og vores team hjælper dem med at vedligeholde den digitale registrering og dokumentation.  Vi leder efter kandidater til at arbejde sammen med os på vores kontorer i både Norge og Danmark.

Om stillingen

Vi leder efter kollegaer der skal arbejde på konkrete og velbeskrevne opgaver for vore kunder indenfor telecom og fiberbredbånd. 

Er du en erfaren bruger af Smallworlds dokumentations-systemer  eller har indsigt i planlægning eller dokumentation af telekom netværk er du den oplagte kandidat.

Har du interesse for teknisk design og dokumentation eller er igang med en uddannelse, er stillingen måske også noget for dig.

Måske er du under uddannelse indenfor IT programmering og mangler et job i fritiden? Så kunne dette job også være vejen til et fast job som programmør eller udvikler i fremtiden.

I Smallworld Nordic vil du arbejde tæt sammen med vore kunder og fungere som assistent for projektledere og entreprenører der planlægger og bygger nyt net-infrastruktur. Du vil få et spændende og alsidigt job og blive en del af et skandinavisk team.

Smallworld Nordic er godt igang med at implementere “Agile”, i hele organisationen, som vil løfte og udvikle vore principper for software udvikling og leverance. Det er en virkelig spændende rejse som vi håber du har lyst til at være med i.

Arbejdsopgaver og færdigheder

  • Indsamle relevant dokumentation sammen med projektledere hos vore kunder.
  • Verificere og opdatere dokumentation
  • Kvalitetsikre dokumentation og oprydning i fejl-dokumentation og gamle projekter
  • Struktureret og optaget af detaljen og kvalitet
  • Arbejder godt sammen med andre og er interesseret i at finde løsninger
  • Er bruger, eller har kendskab til, Visio, GIS, Smallworlds PNI/LNI software
  • Du har interesse eller erfaring med dokumentationsarbejde for infrastruktur
  • Baggrund som Teknisk designer eller Programmør, eller under uddannelse
  • Evne til at arbejde uafhængigt i kundeprojekter, tage ansvar for slutproduktet og kundetilfredshed.

Om  Smallworld Nordic

Smallworld Nordic består af 3 selskaber: Smallworld Systems AS i Norge, Breakout Image AB i Sverige og Breakoutimage A/S i Danmark. Vi er 25 ansatte, med hovedsagelig tekniske profiler som  softwareingeniører, udviklere og konsulenter. I Danmark vil du være en del af teamet med 5 kolleger.

Smallworld Nordic er i en vækstfase og ekspanderer hurtigt og forventer at gøre det samme i de kommende år. Smallworld Nordic er en systemintegrator og “value added reseller” af GE Smallworld-produkter, hvilket betyder, at vi sælger og udvikler GE Smallworlds dokumenationssystemer til vores kunder i de nordiske lande. Vi har også et tæt forhold til Smallworld-partneren i Finland “Spatialworld Oy”. 

Vi leder efter kandidater til at starte med os meget snart. Send os din ansøgning og CV med de samme på denne mail: jobb@smallworld.no.

Hvis du er interesseret og har spørgsmål, bedes du kontakte:  Albert Bjørnsund, +47 901 91 528 eller Tanja Rask Elbæk, +45 3055 9639