Norlys vælger Smallworld

Danmarks største fiberoperatør, Norlys, introducerer GE Smallworld Network Inventory som et fælles system til dokumentation af Norlys’ konsoliderede fibernetværk efter fusionen mellem Eniig og Stofa i 2019.

Med 709.000 aktionærer, ca. 1,5 millioner kundeforhold og 2.500 ansatte er Norlys Danmarks største energi- og telekommunikationsvirksomhed. Norlys ejer Stofa, Stofa Erhverv, Boxer, Eniig Fiber og forsyningsselskabet N1.

Stofa har brugt Smallworld siden 2006, som nu udvides til at omfatte hele Norlys. Aftalen mellem Norlys og Breakoutimage A/S inkluderer systemopgradering, funktionelle tilføjelser, flytning af netværksdata, nye integrationer til interne systemer og licenser til et betydeligt antal nye brugere.

”Vi valgte Smallworld, fordi de opfyldte vores krav til funktioner, kvalitet og ekspertise”, udtaler Maibritt Fyhn Nielsen, Director for Fiber Projektering i Norlys. “Vi har kunden i fokus, og derfor har vi et ønske om at styrke vores nye fælles rutiner yderligere, til gavn for både udvikling og håndtering af al vores samlede infrastruktur. Her vil Smallworld blive et væsentlig værktøj for os.”

”Norlys er fokuseret på effektive digitale løsninger og processer, og for Smallworld Nordic er dette en meget vigtig aftale. Vi ser frem til at hjælpe Norlys med at nå sine mål ved hjælp af vores leverancer”, opsummerer Rolf A Hillestad, CEO i Breakoutimage A/S. “Med Norlys har endnu en af de større fiberleverandører valgt Smallworld og således styrket vores position som den foretrukne platform for dokumentation til fibernet i Danmark og Norden”.