Ny Business Controller på plads!

Elin Elton startede som Business Controller i Smallworld Nordic i november og er allerede begyndt at komme i gang med opgaverne. – Jeg er meget taknemmelig for denne mulighed og for at kunne samarbejde med hyggelige og kompetente kolleger, siger Elin. – Jeg er blevet godt modtaget og ser frem til at lære virksomheden og branchen bedre at kende.

Hun har arbejdet inden for økonomi/administration/regnskab i 30 år, er gift og har en voksen søn. Elin er født og opvokset i Trysil, der er et velkendt ski-destination, og har nu startet et pendlerliv i Oslo, som hun trives godt med.

– I min fritid kan jeg lide friluftsliv og rejser, både sommer og vinter, tilføjer Elin. – Jeg ser frem til, at verden bliver normal igen, så det er muligt at komme rundt.

Vi er glade for at have Elin med på teamet og ser frem til at udvikle vores forretning sammen.