Ny CEO i Smallworld Nordic

Tanja Rask Elbæk tiltrådte som ny CEO i Smallworld Nordic den 15. oktober. Smallworld Nordic består af Smallworld Systems AS i Norge, som også ejer de øvrige Smallworld selskaber;  Breakolutimage A/S i Danmark og Breakoutimage AB i Sverige.

Tanja har været ansat  siden efteråret 2020, som Customer Development Manager i Smallworld Nordic og har mange års erfaring både som bruger og leverandør af  softwareløsninger til telecom, energi og fjernvarme sektoren. Hun har erfaring med planlægning og udrulning af fibernetværk som tidligere leder af projekt og planafdeling og har været ansat hos leverandører af løsningene. Tanja har også haft ansvar for international forretningsudvikling i sine tidligere roller

Bestyrelsesformand Rolf A. Hillestad er meget tilfreds med, at Tanja har takket ja til at overtage den daglige ledelse af selskaberne. Albert Bjørnsund har haft rollen som CEO siden 2016 og været afgørende for strukturen på dagens gruppe af selskaber. I denne periode har vi fordoblet omsætningen og skabt stadig bedre positive resultater for selskaberne. Albert fortsætter som rådgiver en periode, og sikrer dermed både kontinuitet og fornyelse.

 – Jeg har kendt Tanja som en engageret og struktureret leder i mange år. Hun har desuden en god nordisk erfaring, udover sin internationale erfaring, som passer os særdeles godt. Jeg er derfor sikker  på at vi nu får rette person på rette plads hos os, siger bestyrelsesformand Hillestad. 

Tanja Rask Elbæk udtaler ved sin tiltræden: – Rollen som CEO i Smallworld Nordic er en spændende opgave som jeg glæder mig meget til. Jeg håber at jeg kan gøre en positiv forskel for vore kunder og medarbejdere. De dygtige specialister hos Smallworld Nordic har helt unike kompetencer i spændingsfeltet mellem softwareudvikling og dyb kendskab til vore kunders behov. Jeg er meget stolt og beæret over at få muligheden for at videreudvikle virksomheden.