Udviklere/konsulenter i Danmark og Norge

Kan du lide at arbejde med de nyeste avancerede software og -teknologier? Ønsker du at arbejde i et fagligt skandinavisk team, hvor vi inspirerer og udfordrer hinanden til at blive eksperter i det, vi laver, og at udvikle de bedste løsninger til vores kunder? Så har vi muligvis det rigtige job til dig …

Vi er en førende softwarefirma, Smallworld Nordic, der leverer forretningskritisk software til de største tele- og infrastrukturvirksomheder i Skandinavien. Vi leder efter kandidater til at arbejde sammen med os på vores kontorer i både Danmark og Norge.

Som udvikler og konsulent hos os, vil du få stor frihed under ansvar samt fleksibilitet i din ansættelse, da vi sætter pris på “det hele menneske” med både arbejdsliv og privatliv. Du bliver udstyret med nyt og tidsvarende udstyr til at klare dine opgaver og du får mulighed for at rejse og besøge vore kunder i Skandinavien. 

Vi vægter sociale sammenkomster, involvering og medindflydelse højt og vi tilbyder bonus og medejerskab i virksomheden.

Vi leder efter softwareudviklere i Danmark og Norge

Vi leder efter nye konsulenter, programmører og udviklere, der arbejder direkte med vores danske og norske kunder. Som konsulent for vore kunder hjælper du med at forbedre og udvikle nye værktøjer til at håndtere deres kritiske infrastruktur. Vi udvikler, leverer og supporterer software til forsyningsselskaber i Norden. Vore løsninger understøtter processerne for planlægning, dokumentation og styring af vores kunders mest kritiske fysiske aktiver, såsom fiberinfrastruktur.

Vi leverer og udvikler software på Smallworld-platformen leveret af General Electric (GE). Systemet er en integreret platform til at administrere fysiske komponenter og ledningsnet i kundernes fysiske infrastruktur. Vore leverancer og konsulenters viden er højt specialiseret og vi har et tæt samarbejde med vore kunder.

Smallworld Nordic er godt i gang med at implementere “Agile”, i hele organisationen, som vil løfte og udvikle vore principper for software udvikling og leverance. Det er en virkelig spændende rejse som vi håber du har lyst til at være med i.

Vi leder efter 3-4 nye software-ingeniører / udviklere / konsulenter til at arbejde sammen med os på vores danske kontorer i København og Herning samt i Oslo.

Din rolle hos os

Sammen med dine skandinaviske kolleger vil du arbejde tæt sammen med vores kunder som softwareudvikler og skabe løsninger ved hjælp af Smallworld-teknologi stacken. I konsulentrollen/udvikler vil du være en “trusted advisor” i spændet mellem kundernes forretningsbehov og de teknologiske muligheder i software platformen. 

Du vil få ansvaret for at kortlægge og forstå kundens behov og omsætte disse til softwareløsninger og funktioner der kan implementeres. Du vil også fungere som rådgiver i dialogen med kunderne og tage ansvar for at foreslå, planlægge og gennemføre programmeringsarbejdet i tæt samarbejde med både kunder og dine kolleger.

Dit arbejde inkluderer også software vedligeholdelse og support, da vi har langvarige kontrakter med vores kunder.

Måske arbejder du allerede med softwareudvikling og service og har en IT-baggrund? Hvis du har erfaring fra telekom- og fiberbranchen, har du måske fordelen ved at forstå vores kunders forretningsområder. 

Vi leder efter kandidater lokalt med base i vores kontorer i Danmark, som er i Herning og København, og i Oslo i Norge.

Arbejdsopgaver

 • Varetage konkrete opgaver som udvikler/konsulent på vore løsninger for telecom-, elforsyning- og varme-infrastruktur.
 • Du løser opgaver som effektiviserer vore kunders arbejdsproces.
 • Udvikler-sprog Smallworld Magik, JavaScript (React/React Native), Java, app udvikling for Android, samt udvikling og administration af databasesystemer (Smallworld VDMS, Postgis, ArangoDB m.fl.).
 • Enkelte opgaver omkring drift og vedligehold af vore kunde-installationer
 • Du indgår i produkt- og kundeteams, hvor samarbejde og videndeling er en vigtig ingrediens

Færdigheder vi lægger vægt på

 • Har gode programmeringsfærdigheder
 • Ejerskab og commitment
 • Kan arbejde med helt nye løsninger og teknologi som vi tager i brug hos vore kunder.
 • Taler og skriver flydende engelsk, samt dansk, norsk eller svensk
 • Uddannelse på lang videregående niveau inden for IT
 • Gerne erfaring med open source-miljø
 • Gerne erfaring fra arbejde med telecom netværk
 • Gerne erfaring med drift af IT infrastruktur, IT-netværk og databaser
 • Gerne kendskab til cloud infrastruktur som AWS, Azure m.fl. samt brug av Linux/Unix og Docker.
 • Evne til at arbejde uafhængigt på kundeprojekter, tage ansvar for slutproduktet og kundetilfredshed
 • Være i stand til at arbejde på en struktureret og grundig måde med fokus på software kvalitet og langvarig vedligeholdelse
 • Ivrig efter at lære nye teknologier og programmeringssprog

Om  Smallworld Nordic

Smallworld Nordic består af 3 selskaber: Smallworld Systems AS i Norge, Breakoutimage AB i Sverige og Breakoutimage A/S i Danmark. Vi er 22 ansatte, med hovedsagelig tekniske profiler som  softwareingeniører, udviklere og konsulenter. I Danmark vil du være en del af teamet med 5 kolleger.

Smallworld Nordic er i en vækstfase og ekspanderer hurtigt og forventer at gøre det samme i de kommende år.

Smallworld Nordic er en systemintegrator og “value added reseller” af GE Smallworld-produkter, hvilket betyder, at vi sælger og udvikler GE Smallworlds Netinventory-systemer til vores kunder i de nordiske lande. Vi har også et tæt forhold til Smallworld-partneren i Finland “Spatialworld Oy”. 

Deltag i os, og vi vil tilbyde dig:

 • Fuld træning i vores platform og vores udviklingsværktøjer
 • En arbejdsdag fyldt med sjove og interessante opgaver.
 • Samarbejde med kolleger med masser af erfaring, der vil hjælpe og støtte dig, for at være en god konsulent for vores kunder. Du får en seniorudvikler som din mentor.
 • Deltag direkte i testfaserne og implementeringen i projekter for vores kunder.
 • Du får ansvaret for at arbejde selvstændigt med at sikre fremskridt og projektsucces.
 • Et inspirerende og trygt arbejdsmiljø i en virksomhed baseret på skandinaviske værdier.
 • International arbejdserfaring, læring om de forskellige aspekter i de nordiske lande.

Vi leder efter kandidater til at starte med os snarest muligt. Send os din ansøgning og CV med de samme på denne mail: jobb@smallworld.no

Hvis du er interesseret og har spørgsmål, bedes du kontakte:  CEO Tanja Rask Elbæk, +45 3055 9639 eller Albert Bjørnsund, +47 901 91 528