Vellykket nordisk brugerkonference

Smallworld-brugere, partnere og eksperter mødtes i København i begyndelsen af ​​november i to dage spækket med opdateringer, inspiration og networking. Alle 65 deltagere deltog med stor entusiasme og engagement, i møde med kolleger i industrien, der bruger Smallworlds løsninger.

Der var 17 præsentationer på programmet, holdt af Telia, GlobalConnect, Realworld, CROSS, GE og Smallworld Nordic. Indholdet dækkede en bred vifte af emner relateret til netværksdokumentation og asset management, der spænder fra praktiske use cases til procesforbedringer og strategi. Keynoten fra CEO for Mindworks oplyste os i, hvordan du giver din hjerne de bedste arbejdsbetingelser.

     

Konferencemiddagen og Smallworld Nordics 30 års jubilæumsfejring fandt sted på The View, som ligger på øverste etage af Tivoli Hotel og Congress Center. Folk nød mad, drikke og hinandens selskab, og vi nåede endda at synge fødselsdagssangen på tre sprog og lytte til styreformandens sang og tale i anledningen.

Vi har fået rigtig god og nyttig feedback på konferencen, som viser, at deltagerne kan lide dette format og ønsker, at vi fortsætter og udvikler det. Vi takker alle tilstedeværende for to fantastiske dage sammen, hvor vi føler os inspireret af den gode stemning, samtalerne og engagementet!