Vi leder efter softwareudviklere!

Kan du lide at arbejde med de nyeste avancerede software og -teknologier? Ønsker du at arbejde i et fagligt  skandinavisk team, hvor vi inspirerer og udfordrer hinanden til at blive eksperter i det, vi laver, og at udvikle  de bedste løsninger til vores kunder?

Så har vi muligvis det rigtige job til dig …

Vi er en førende softwarefirma, Smallworld Nordic, der leverer forretningskritisk software til de største tele- og infrastrukturvirksomheder i Skandinavien. Vi leder efter kandidater til at arbejde sammen med os på vores nye hovedkontor i Herning, DK eller København, DK

Vi leder efter softwareudviklere i Danmark

Vi leder efter nye kolleger i den danske organisation, der arbejder direkte med vores danske kunder for at forbedre og udvikle nye værktøjer til at håndtere deres kritiske infrastruktur. Vi udvikler, leverer og supporterer software til forsyningsselskaber i Skandinavien. Vore løsninger understøtter processerne for planlægning, dokumentation og styring af vores kunders mest kritiske fysiske aktiver, såsom fiberinfrastruktur.

Vi leverer og udvikler software på Smallworld-platformen leveret af General Electric (GE). Systemet er et enkelt, integreret platform til at administrere, projekt, dokument og drive hele infrastrukturen for fysisk og logisk netværk opgørelse afspejler den virkelige tilstand af netværket.

Vi leder efter 1-2 nye software-ingeniører / udviklere / konsulenter til at arbejde sammen med os på vores hovedkontor i ”Innovatorium-Herning” eller på ”Univate-Copenhagen”.

Din rolle hos os

Sammen med dine skandinaviske kolleger vil du arbejde tæt sammen med vores kunder som softwareudvikler og skabe løsninger ved hjælp af Smallworld-teknologi stacken. I denne rolle vil du være en “trusted advisor” i spændet mellem kundernes forretningsbehov og de teknologiske muligheder i softwareplatformen. 

Du vil få ansvaret for at kortlægge og forstå kundens behov og omsætte disse til softwareløsninger og funktioner der kan implementeres. Du vil også fungere som rådgiver i dialogen med kunderne og tage ansvar for at foreslå, planlægge og gennemføre programmeringsarbejdet i tæt samarbejde med både kunder og dine kolleger.

Dit arbejde inkluderer også software vedligeholdelse og support, da vi har langvarige kontrakter med vores kunder.

Måske arbejder du allerede med softwareudvikling og service og har en IT-baggrund. Hvis du har erfaring fra telekom- og fiberbranchen, har du måske fordelen ved at forstå vores kunders forretningsområder. 

Vi leder efter kandidater lokalt med base i vores kontorer i Danmark, som er i Herning og København. 

Kvalifikationer:

 • Programmeringserfaring med at arbejde med et eller flere almindelige programmeringssprog
 • Domæne viden fra arbejde med fiber-, koaksial- og kobbernetværk og teleoperatører værdsat, men ikke påkrævet
 • Erfaring med GIS og net infrastruktursystemer er værdsat, men ikke påkrævet
 • Flydende på dansk og engelsk, norsk eller svensk
 • Videregående uddannelser inden for it er en fordel
 • Evne til at arbejde uafhængigt af kundeprojekter, tage ansvar for slutproduktet og kundetilfredshed være i
 • Være i stand til at arbejde på en struktureret og grundig måde med fokus på softwarekvalitet og langvarig vedligeholdelse
 • Ivrig efter at lære nyt teknologier og programmeringssprog

Om  Smallworld Nordic

Smallworld Nordic består af 3 selskaber: Smallworld Systems AS i Norge, Breakout Image AB i Sverige og Breakoutimage A/S i Danmark. Vi er 22 ansatte, med hovedsagelig tekniske profiler som  softwareingeniører, udviklere og konsulenter. I Danmark vil du være en del af teamet med 5 kolleger.

Smallworld Nordic er i en vækstfase og ekspanderer hurtigt og forventer at gøre det samme i de kommende år.

Smallworld Nordic er en systemintegrator og “value added reseller” af GE Smallworld-produkter, hvilket betyder, at vi sælger og udvikler GE Smallworlds Netinventory-systemer til vores kunder i de nordiske lande. Vi har også et tæt forhold til Smallworld-partneren i Finland “Spatialworld Oy”. 

Deltag i os, og vi vil tilbyde dig:

 • Fuld træning i vores platform og vores udviklingsværktøjer
 • En arbejdsdag fyldt med sjove og interessante opgaver.
 • Samarbejde med kolleger med masser af erfaring, der vil hjælpe og støtte dig, for at være en god konsulent for vores kunder. Du får en seniorudvikler som din mentor.
 • Deltag direkte i testfaserne og implementeringen i projekter for vores kunder.
 • Du får ansvaret for at arbejde selvstændigt med at sikre fremskridt og projektsucces.
 • Et sjovt og trygt arbejdsmiljø i en virksomhed baseret på skandinaviske værdier.
 • International arbejdserfaring, læring om de forskellige aspekter i de nordiske lande.

Træning kan finde sted i Oslo, Norge og Cambridge, England

Vi leder efter kandidater til at starte med os meget snart. Send os din ansøgning og CV med de samme  på denne mail: jobb@smallworld.no.

Hvis du er interesseret og har spørgsmål, bedes du kontakte:  Albert Bjørnsund, +47 901 91 528 eller Tanja Rask Elbæk, +45 3055 9639