Vi vokser og ansætter nye medarbejdere!

Vi ansætter nye folk til udvikling/konsulent, dokumentation og salg. Tjek disse spændende ledige stillinger i rekrutteringssektionen på vores websider for at finde ud af mere om dit næste mulige karrieretræk!

Vores eksisterende kunder efterspørger mere af vores kompetencer og rådgivning, og samtidig har vi flere nye prospekter at forfølge, forklarer Tanja Rask Elbæk, CEO i Smallworld Nordic. – Vores vækst er et resultat af den øgede vægt på dokumentation og datakvalitet på vores markeder.

Smallworld Nordic er et højt anset kompetencecenter inden for systemer for dokumentation af netværk, der hjælper nordiske, nationale og regionale operatører med at styre deres netværk og ejendom. Det indebærer spændende og vigtige opgaver for vores medarbejdere, der giver rig mulighed for individuel udvikling af kompetencer og viden.

Vi stræber efter at skabe et inspirerende arbejdsmiljø, herunder sociale aktiviteter, der viser omsorg for hele mennesket og balancerer arbejde og privatliv, understreger Tanja. – At arbejde hos Smallworld Nordic skal være udfordrende og sjovt, der vores kunders tilfredshed og effektivitet altid er målet.