Vores nye kontorer bringer os tættere på kunder og ekspertise

Som en del af Smallworld Nordic siden 2019, fortsætter Breakoutimage den spændende rejse, der startede i 1999. I denne forbindelse flytter vi ud af Toldbodgade i København og ind i det fælles akademiske og erhvervs miljøer i Innovatorium ved Aarhus Universitet i Herning (se foto ovenfor) og Univate ved Københavns Universitet (se foto nedenfor).

Univate in Copenhagen

– Med disse nye placeringer får vi adgang til nogle af de mest innovative it-udviklingsmiljøer i Danmark, fastslår Tanja Rask Elbæk, Customer Development Manager hos Smallworld Nordic. – Dette gør det lettere at tiltrække unge talenter med avanceret programmering og softwareudviklingsbaggrund og uddanne dem til at blive specialister inden for geografiske informationssystemer (GIS), der kan imødekomme de stadig nye behov inden for telekommunikations- og forsyningsindustrien i Norden.

– Smallworld er i øjeblikket på udkig efter flere specialister inden for teknisk rådgivning og softwareudvikling i Danmark for at understøtte vores kunder, meddeler Albert Bjørnsund, COO hos Smallworld Nordic. – At være tæt på universiteterne vil helt klart hjælpe os med at tiltrække de bedste kandidater.

Det danske hovedkontor vil være på Innovatorium i Herning, hvilket også styrker den fysiske nærhed til vores jyske kunder, i tillæg til den fortsatte tilstedeværelse i hovedstadsområdet. – Disse lokaler vil være vores nye mødesteder, da de også er ideelle til møder, træning og seminarer, konkluderer Tanja, mens hun og hendes team er ved at flytte alt ind i vores nye kontorer. – Vi vil invitere alle vores kunder og partnere til indvielser i vores nye og strategiske lokaler, så snart den igangværende pandemi tillader os at gøre det …!