Vores tjenester leveres uafbrudt gennem Corona-krisen

Smallworld Nordic og Breakoutimage fortsætter alle vores support- og udviklingsfunktioner gennem den nødsituation, der nu hersker i de lande og markeder, vi betjener. Vi, som de fleste andre IT-virksomheder, har introduceret omfattende brug af hjemmekontor, afholder møder via web og minimerer fysiske møder og kurser.

– Vores kunder leverer noget af det vigtigste som samfundet har brug for i sådanne situationer, nemlig robust infrastruktur, siger bestyrelsesformand Rolf A. Hillestad. – Som leverandør af systemer til planlægning, drift og vedligeholdelse af kritiske netværk, er vi godt forberedt med ressourcer i hele Norden. Vi har mange års erfaring med kundesupport og kontakt med kunder gennem online-løsninger, og vi kan nu øge udbuddet af tjenester og møder over internettet.

– Vi beder kunder og partnere, der har spørgsmål om at kontakte os, og håber og tror, ​​at både vi som samfund og som enkeltpersoner vil komme sikkert og styrket ud af denne ekstraordinære situation, afslutter Hillestad.